NOVES CÀMERES PANASONIC
Hem actualitzat les nostres càmeres robotitzades PTZ amb unitats Panasonic per millorar la qualitat d'imatge dels nostres streamings.
Contacta
DRON EN DIRECTE
Hem incorporat al nostre equip un dron DJI amb transmissió de vídeo en directe per a incorporar vistes increïbles en les transmissions, com en la passada edició del bàsquet 3x3 a Altafulla.
Més informació
TRANSMISSORS DE VÍDEO INALÀMBRIC
Entre el nostre equip trobaràs els Hollyland Cosmo C1, de fins a 300m de cobertura per a transmissió de vídeo sense cables.
Contacta
Previous slide
Next slide

Som especialistes en càmeres robotitzades per a oferir solucions fàcils i ràpides, que s’integren en qualsevol espai. Des de petites cobertures fins grans desplegaments.

Microfonía

Càmares

Realització

Pantalles

Il·luminació

Captem el teu missatge de forma clara. Micròfons de mà, en diadema, de corbata o CatchBox per als més atrevits, així com altaveus perquè gaudeixis d’un so vibrant.

Una imatge val més que mil paraules i les pantalles de sala pet permetran visualitzar el contingut en el format adequat. Pantalles de projecció, TVs o pantalles LED gegants.

Et fem brillar. Llum d’escenari per a una imatge clara i amb colors corporatius per vestir l’acte amb elegància.

Convertim la teva sala en un plató per a donar vida al teu missatge

Perquè la distància no sigui un problema, facilitem les comunicacions en actes i espectacles amb participació híbrida, integrant la participació presencial i online de forma fluida.

El vídeo emissió o vídeo streaming et permet arribar a un públic sense fronteres i integrar-te en l’entorn digital. Podràs estar present de forma directa o en diferit, gràcies al contingut a la carta.

Visualització del contingut i els participants online en pantalles de projecció o LED i interacció amb els assistents presencials.

L’equipament adequat per a cada ocasió:

Rodes de premsa​

Plens i assemblees​

Formacions

Streamers

Corporatius